18 Aralık 2011 Pazar

2019 yılı hoşgeldin ...

Yeni yıla yaklaştığımız bu günlerde içimizde güzel bir heyecan ve mutluluk var . Yeni yıl birçok insan için yeni bir başlangıç anlamına geliyor . 2018 yılında gerçekleştirilemeyen hayaller 2019 yılına devrediliyor . İnsanoğlunun hayatında olması gereken önemli değerler var . Listenin ilk sırasında sağlık ve sıhhat geliyor . Barışın hüküm sürdüğü bir yıl olması , Van depreminden sonra bir daha benzer yer altı faaliyetlerinin yaşanmaması da diğer dileklerimiz . Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı da rahmetle anıyoruz .
Yılbaşında bir kısmımız düzenlenen  eğlence programlarına katılacak . Bir kısmımız ise evde ailesiyle yeni güne merhaba diyecek . Ceyda Organizasyon olarak yılbaşı ağaçlarını isteğinize uygun olarak süsleyip adresinize teslim ediyoruz . Evin küçük fertleri içinde bu yılbaşında da sürprizimiz noel baba . Yarım elma gönül alma diyerek noel babanın getirdiği hediyeleri çocuklarımıza veriyoruz . Tombala ve yılbaşında oynanan diğer oyunları da unutmamalı .
Bir arkadaş grubumuz var ve yılbaşı partisi düzenlemek istiyorsanız bizden fiyat alabilirsiniz .
Özel günlerinizi en anlamlı şekilde kutlamak , geçmişe baktığınızda güzel bir anı olarak görüp küçük bir gülümsemeyi içinizde yaşatabilirsek ne mutlu bize . Ceyda Organizasyon olarak yaşamınıza değer katmaya devam edeceğiz . Tüm müşterilerimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutlar 2012 yılını sağlık , huzur ve kardeşlik içerisinde geçirmenizi temenni ederiz .

Tel: 0532 577 16 15
Web : www. ceydaorganizasyon.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder